Make-uploze Linda de Mol praat nog steeds niet met pers (RTL Boulevard)

Make-uploze Linda de Mol praat nog steeds niet met pers (RTL Boulevard)

Tuesday 18 June om 20:39

Linda de Mol is weer helemaal terug in de schijnwerpers. Vandaag staat ze zonder make-up op de cover van haar eigen magazine 'LINDA'. De opnames voor ‘Gooische Vrouwen’ zijn in volle gang en ze was te gast bij het Amsterdam Diner.

Pers
Ondanks dat de zaak tegen haar (ex) partner Jeroen Rietbergen geseponeerd is, praat Linda de Mol nog steeds niet met de pers. In RTL Boulevard legt mediadeskundige Tina Nijkamp uit wat daar de consequenties van kunnen zijn voor Linda.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder

Make-uploze <em>Linda de Mol</em> praat nog steeds niet met pers (<em>RTL Boulevard</em>) Linda de Mol is weer helemaal terug in de schijnwerpers. Vandaag staat ze zonder make-up op de cover van haar eigen magazine 'LINDA'. De opnames voor ‘Gooische Vrouwen’ zijn in volle gang en ze was te gast bij het Amsterdam Diner. PersOndanks dat de zaak tegen haar (ex) partner Jeroen Rietbergen geseponeerd is, praat Linda de Mol nog steeds niet met de pers. In RTL Boulevard legt mediadeskundige Tina Nijkamp uit wat daar de consequenties van kunnen zijn voor Linda. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder Bekijk ook Breaking! Justin Timberlake opgepakt vanwege rijden onder invloed (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Linda de Mol zonder Jeroen Rietbergen op rode loper (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Kijkcijfers zondag: miljoenenpubliek voor Oranje en hoe deed Vandaag Inside het? Bekijk deze video »
Entertainment :
Make-uploze Linda de Mol praat nog steeds niet met pers (RTL Boulevard)Actuele video's

Meer actuele video's