Doodzieke vrouw, vechtend voor haar leven wordt opgelicht voor 285.000 euro (Stegeman op de bres)

Doodzieke vrouw, vechtend voor haar leven wordt opgelicht voor 285.000 euro (Stegeman op de bres)

Doodzieke vrouw, vechtend voor haar leven wordt opgelicht voor 285.000 euro (<em>Stegeman op de bres</em>) Zie boven een fragment uit Stegeman op de bres met oplichter Bart die helemaal geen Porsches en Rolexen levert Vanavond in Stegeman op de bres zoekt Alberto Stegeman boekhouder Peter B. op. Hij gaat de confrontatie met hem aan, omdat Peter de doodzieke Mariëlle heeft opgelicht voor 285.000 euro terwijl zij vocht voor haar leven in een strijd tegen alvleesklierkanker. Bekijk het fragment uit Stegeman op de bres hierboven Stegeman op de bres is wekelijks op dinsdag om 20.59 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stegeman op de bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zondag in Stegeman Op De Bres: malafide aannemer liegt al als hij ademhaalt Bekijk deze video » Zondag in Stegeman Op De Bres zoekt Alberto oplichter Emanuel van der S. in België Bekijk deze video » Rechtszaak zorgboerderij Wedde begonnen: nieuwe gruwelijke details bekend (video) Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 18 June om 19:52

Zie boven een fragment uit Stegeman op de bres met oplichter Bart die helemaal geen Porsches en Rolexen levert

Vanavond in Stegeman op de bres zoekt Alberto Stegeman boekhouder Peter B. op. Hij gaat de confrontatie met hem aan, omdat Peter de doodzieke Mariëlle heeft opgelicht voor 285.000 euro terwijl zij vocht voor haar leven in een strijd tegen alvleesklierkanker.

Bekijk het fragment uit Stegeman op de bres hierboven

Stegeman op de bres is wekelijks op dinsdag om 20.59 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stegeman op de bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's