Zondag in Stegeman Op De Bres: malafide aannemer liegt al als hij ademhaalt

Zondag in Stegeman Op De Bres: malafide aannemer liegt al als hij ademhaalt

Zondag in <em>Stegeman Op De Bres</em>: malafide aannemer liegt al als hij ademhaalt Zondag in Stegeman Op De Bres confronteert Alberto Stegeman een malafide aannemer met de ellende die hij zijn slachtoffers aan heeft gedaan. De gedupeerden zijn voor vele duizenden euro's opgelicht door deze Luuk B. De man liegt al als hij ademhaalt, aldus één van de slachtoffers die aan het woord komt. Bekijk alvast een fragment uit Stegeman Op De Bres hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Stegeman Op De Bres is wekelijks op zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stegeman Op De Bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Heftig: ernstig zieke Mariëlle van tonnen bestolen door harteloze boekhouder (Stegeman op de Bres) Bekijk deze video » Heftige confrontatie in Stegeman Op De Bres: 'Ze ging bijna dood!' (video) Bekijk deze video » Man licht schoonmoeder op en vlucht voor Alberto Stegeman, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Zondag 21 januari om 21:11

Zondag in Stegeman Op De Bres confronteert Alberto Stegeman een malafide aannemer met de ellende die hij zijn slachtoffers aan heeft gedaan. De gedupeerden zijn voor vele duizenden euro's opgelicht door deze Luuk B. De man liegt al als hij ademhaalt, aldus één van de slachtoffers die aan het woord komt.

Bekijk alvast een fragment uit Stegeman Op De Bres hieronder.

Stegeman Op De Bres is wekelijks op zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stegeman Op De Bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's