Lang leve de liefde: Nicole vindt het prima als haar geliefde 'friends with benefits' heeft

Lang leve de liefde: Nicole vindt het prima als haar geliefde 'friends with benefits' heeft

<em>Lang leve de liefde</em>: Nicole vindt het prima als haar geliefde 'friends with benefits' heeft In Lang leve de liefde vraagt Peter zich af hoe belangrijk Nicole seks vindt in een relatie. En hij is nogal verrast door het antwoord van zijn date. Nicole vindt seks niet belangrijkVoor Nicole is seks niet zo belangrijk, maar voor Peter wel. Maar gelukkig hebben de twee al snel een oplossing gevonden. Peter heeft namelijk ‘friends with benefits’ en daar heeft Nicole totaal geen problemen mee. “Seks is seks, het maakt me niet uit waar je dat haalt.” Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Shaquille in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb nog nooit een partner gehad' Bekijk deze video » Een heel mannenkoor voor Maria in Lang Leve de Liefde: "Wat is de bedoeling?" Bekijk deze video » Lang leve de liefde: strenge Nicole geeft Peter veeg uit de pan Bekijk deze video »
TV :
Thursday 20 June om 13:01

In Lang leve de liefde vraagt Peter zich af hoe belangrijk Nicole seks vindt in een relatie. En hij is nogal verrast door het antwoord van zijn date.

Nicole vindt seks niet belangrijk
Voor Nicole is seks niet zo belangrijk, maar voor Peter wel. Maar gelukkig hebben de twee al snel een oplossing gevonden. Peter heeft namelijk ‘friends with benefits’ en daar heeft Nicole totaal geen problemen mee. “Seks is seks, het maakt me niet uit waar je dat haalt.”

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's