Een heel mannenkoor voor Maria in Lang Leve de Liefde: "Wat is de bedoeling?"

Een heel mannenkoor voor Maria in Lang Leve de Liefde: "Wat is de bedoeling?"

Een heel mannenkoor voor Maria in <em>Lang Leve de Liefde</em>: &quot;Wat is de bedoeling?&quot; In Lang Leve de Liefde heeft Wout een heel mannenkoor voor zijn date Maria geregeld. "Wat is de bedoeling?" vraagt zij zich af. Dat wordt al snel duidelijk. Samen met zijn kornuiten zingt hij haar toe en het lijkt in de smaak te vallen! Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: "Waarom knipt je oog, kijk gewoon normaal" Bekijk deze video » Shaquille in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb nog nooit een partner gehad' Bekijk deze video » Marijke en Wanda openhartig in LLDL: 'Ik durfde niet uit de kast te komen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 19 June om 20:59

In Lang Leve de Liefde heeft Wout een heel mannenkoor voor zijn date Maria geregeld. "Wat is de bedoeling?" vraagt zij zich af. Dat wordt al snel duidelijk. Samen met zijn kornuiten zingt hij haar toe en het lijkt in de smaak te vallen!

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's