Hart van Nederland: jongetje aangereden tijdens oversteken in Den Haag (video)

Hart van Nederland: jongetje aangereden tijdens oversteken in Den Haag (video)

Thursday 20 June om 19:34

<em>Hart van Nederland</em>: jongetje aangereden tijdens oversteken in Den Haag (video) Een jongetje is donderdagochtend tijdens het oversteken in Den Haag door een auto geschept. De automobilist zou het overstekende jongetje volgens een correspondent ter plaatse te laat hebben gezien, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Wateroverlast in Brabant: bekijk de beelden Bekijk deze video » Oranjefans in chaos na windhoos op camping Leipzig: "Schrikken en koud" (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Dodelijk ongeluk Lelystad: motorrijder komt om het leven na botsing met vrachtwagen Bekijk deze video »
Nieuws :

Een jongetje is donderdagochtend tijdens het oversteken in Den Haag door een auto geschept. De automobilist zou het overstekende jongetje volgens een correspondent ter plaatse te laat hebben gezien, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's