Sylvie Meis doet boekje open: 'Zoveel geld staat er op mijn bankrekening' (video)

Sylvie Meis doet boekje open: 'Zoveel geld staat er op mijn bankrekening' (video)

Thursday 20 June om 20:25

Een paar weken geleden werd Sylvie Meis uitgeroepen tot FHM Queen of the Century en daarom gaf ze een openhartig interview aan het magazine.

Dates
In het interview doet ze een boekje open over haar datingleven, succes en vertelt ze hoeveel er op haar bankrekening staat. Meis vertelt dat ze momenteel single is, maar wel date en gelukkig is.

<em>Sylvie Meis</em> doet boekje open: 'Zoveel geld staat er op mijn bankrekening' (video) Een paar weken geleden werd Sylvie Meis uitgeroepen tot FHM Queen of the Century en daarom gaf ze een openhartig interview aan het magazine. DatesIn het interview doet ze een boekje open over haar datingleven, succes en vertelt ze hoeveel er op haar bankrekening staat. Meis vertelt dat ze momenteel single is, maar wel date en gelukkig is. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Je kan de fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Sylvie Meis swingt op verjaardag zoon Damián en giert het uit met schoondochter Bekijk deze video » Damián van der Vaart: 'Ik woon bij mijn opa en oma in Beverwijk, supergezellig!' Bekijk deze video » Sylvie Meis onder vuur om social media-post over ex: 'Happy divorce day' Bekijk deze video » Shownieuws: 'Sylvie Meis naar familierechtbank in Hamburg' Bekijk deze video »
Entertainment :
Sylvie Meis doet boekje open: 'Zoveel geld staat er op mijn bankrekening' (video)

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Je kan de fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's