Stefan in Het Jachtseizoen: 'De politie heeft me verraden!'

Stefan in Het Jachtseizoen: 'De politie heeft me verraden!'

Stefan in <em>Het Jachtseizoen</em>: 'De politie heeft me verraden!' In Het Jachtseizoen doen Dafne Schippers en Gregory Sedoc hun uiterste best om uit handen te blijven van de heren van StukTV. De sporters worden op de hielen gezeten door de mannen, ze zijn nog maar een paar honderd meter van elkaar verwijderd. Dafne en Gregory willen ontsnappen via het water en ze krijgen daarbij hulp. “De politie heeft me verraden!”, aldus Stefan. Bekijk het fragment uit Het Jachtseizoen hierboven. Het Jachtseizoen is wekelijks op donderdag om 21.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv. Het Jachtseizoen: Hélène Hendriks misleidt StukTV als dubbelganger van Noa en Merel Bekijk deze video » Wolter Kroes en John de Bever in Het Jachtseizoen: "We moeten winnen, we moeten winnen" Bekijk deze video » Het Jachtseizoen: Stefan Jurriens flirt erop los in de file, 'pauper ongemakkelijk!' Bekijk deze video »
TV :
Friday 21 June om 10:09

In Het Jachtseizoen doen Dafne Schippers en Gregory Sedoc hun uiterste best om uit handen te blijven van de heren van StukTV. De sporters worden op de hielen gezeten door de mannen, ze zijn nog maar een paar honderd meter van elkaar verwijderd. Dafne en Gregory willen ontsnappen via het water en ze krijgen daarbij hulp. “De politie heeft me verraden!”, aldus Stefan.

Bekijk het fragment uit Het Jachtseizoen hierboven.

Het Jachtseizoen is wekelijks op donderdag om 21.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's