Douwe Bob vangt illegaal rivierkreeften en eet ze op: 'Superlekker'

Douwe Bob vangt illegaal rivierkreeften en eet ze op: 'Superlekker'

<em>Douwe Bob</em> vangt illegaal rivierkreeften en eet ze op: 'Superlekker' Douwe Bob maakt op Instagram bekend dat hij (illegaal) rivierkreeften opvist en op eet. De zanger vertelt in een video dat deze beestjes alles kapot maken, geen planten en dieren overleven als er rivierkreeften in de buurt zijn. Daarom vangt Douwe Bob ze en hij eet ze op. “Ze zijn superlekker.” Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Nuchtere Douwe Bob is 'energiek en slank': 'Het gaat beter dan ooit' Bekijk deze video » Douwe Bob over Joost Kleins Europapa: 'Niet mijn muziek' (video) Bekijk deze video » Dauwpop: Roxy Dekker en Douwe Bob zorgen voor een feestje Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 21 June om 11:19

Douwe Bob maakt op Instagram bekend dat hij (illegaal) rivierkreeften opvist en op eet. De zanger vertelt in een video dat deze beestjes alles kapot maken, geen planten en dieren overleven als er rivierkreeften in de buurt zijn. Daarom vangt Douwe Bob ze en hij eet ze op. “Ze zijn superlekker.”

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's