Nuchtere Douwe Bob is 'energiek en slank': 'Het gaat beter dan ooit'

Nuchtere Douwe Bob is 'energiek en slank': 'Het gaat beter dan ooit'

Vrijdag 22 maart om 14:00

Douwe Bob voelt zich geweldig sinds hij is gestopt met drinken. Hij is afgevallen sinds hij de alcohol laat staan en hij is zeer energiek. De zanger voelt zich fit en is enorm productief, en zijn nieuwe singles lopen ook nog eens erg goed. “Het gaat beter dan ooit.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Nuchtere <em>Douwe Bob</em> is 'energiek en slank': 'Het gaat beter dan ooit' Douwe Bob voelt zich geweldig sinds hij is gestopt met drinken. Hij is afgevallen sinds hij de alcohol laat staan en hij is zeer energiek. De zanger voelt zich fit en is enorm productief, en zijn nieuwe singles lopen ook nog eens erg goed. “Het gaat beter dan ooit.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Douwe Bob: 'Zo bezopen was ik, dit is niet de gast die ik wil zijn' (RENZE) Bekijk deze video » Douwe Bob: Nothing to lose, LIVE bij Radio 538 (video) Bekijk deze video » Terugblik: eerste avond Holland Zingt Hazes 2024 (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Nuchtere Douwe Bob is 'energiek en slank': 'Het gaat beter dan ooit'

Actuele video's

Meer actuele video's