Snollebollekes gaat internationaal dankzij Oranjegekte: 'BBC en CNN komen kijken'

Snollebollekes gaat internationaal dankzij Oranjegekte: 'BBC en CNN komen kijken'

<em>Snollebollekes</em> gaat internationaal dankzij Oranjegekte: 'BBC en CNN komen kijken' Snollebollekes was in Nederland al ongekend populair, maar Rob Kemps gaat nu de grens over. De beelden van een hossende Oranje menigte bij het EK Voetbal op Links Rechts gaan viral en worden over de hele wereld bekeken. Snollebollekes treedt op in LeipzigVrijdag gaat Snollebollekes optreden voor alle Oranjefans in Leipzig, voorafgaand aan de wedstrijd Nederland – Frankrijk. Rob Kemps vertelt bij JOE dat hij al een interview heeft met Der Spiegel. En naar het optreden komen zelfs de BBC en CNN kijken. Maar gaat Rob nu eindelijk in het oranje optreden of houdt hij zijn iconische rode pak aan? Bekijk het interview met Rob Kemps over het internationale succes hierboven, hieronder zie je de viral beelden van de feestende Oranje massa. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door snollebollekes (@snollebollekes) Oranjefans in chaos na windhoos op camping Leipzig: "Schrikken en koud" (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Rel rond fans die zich uitdossen als Ruud Gullit: wat vinden Koeman en Aké? Bekijk deze video » Noa Vahle over Nederland – Frankrijk: gaat gehavende Mbappé spelen of niet? Bekijk deze video »
Voetbal :
Friday 21 June om 12:56

Snollebollekes was in Nederland al ongekend populair, maar Rob Kemps gaat nu de grens over. De beelden van een hossende Oranje menigte bij het EK Voetbal op Links Rechts gaan viral en worden over de hele wereld bekeken.

Snollebollekes treedt op in Leipzig
Vrijdag gaat Snollebollekes optreden voor alle Oranjefans in Leipzig, voorafgaand aan de wedstrijd Nederland – Frankrijk. Rob Kemps vertelt bij JOE dat hij al een interview heeft met Der Spiegel. En naar het optreden komen zelfs de BBC en CNN kijken. Maar gaat Rob nu eindelijk in het oranje optreden of houdt hij zijn iconische rode pak aan?

Bekijk het interview met Rob Kemps over het internationale succes hierboven, hieronder zie je de viral beelden van de feestende Oranje massa.

Actuele video's

Meer actuele video's