Diepte-interview Dries Roelvink met Mark Rutte: 'Gaat u vandaag trakteren?'

Diepte-interview Dries Roelvink met Mark Rutte: 'Gaat u vandaag trakteren?'

Friday 21 June om 14:26

Vrijdag was het tijd voor de laatste ministerraad met Mark Rutte. Reden genoeg voor Dries Roelvink om met zijn microfoon namens RTL Boulevard de aftredend premier eens goed te ondervragen. De volkszanger wil weten of zijn fiets meegaat naar Brussel, of Rutte er altijd al van droomde om de grote baas van de NAVO te worden, en of hij gaat trakteren bij de ministerraad…

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Diepte-interview Dries Roelvink met <em>Mark Rutte</em>: 'Gaat u vandaag trakteren?' Vrijdag was het tijd voor de laatste ministerraad met Mark Rutte. Reden genoeg voor Dries Roelvink om met zijn microfoon namens RTL Boulevard de aftredend premier eens goed te ondervragen. De volkszanger wil weten of zijn fiets meegaat naar Brussel, of Rutte er altijd al van droomde om de grote baas van de NAVO te worden, en of hij gaat trakteren bij de ministerraad… Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Plakshot: bekijk hilarische sollicitatie Mark Rutte bij de NAVO Bekijk deze video » Dick Schoof feliciteert Mark Rutte met nieuwe baan: 'Echt heel mooi' (video) Bekijk deze video » Mark Rutte bij laatste ministerraad: 'Eer dat Nederland me dit 14 jaar liet doen' Bekijk deze video »
Politiek :
Diepte-interview Dries Roelvink met Mark Rutte: 'Gaat u vandaag trakteren?'

Actuele video's

Meer actuele video's