Johan Derksen valt bijna in slaap bij VI Oranje: 'Onderwerp interesseert me niet' (video)

Johan Derksen valt bijna in slaap bij VI Oranje: 'Onderwerp interesseert me niet' (video)

Sunday 23 June om 09:26

Johan Derksen valt bijna in slaap bij <em>VI Oranje</em>: 'Onderwerp interesseert me niet' (video) Nu de heren van Vandaag Inside met de Oranje-editie van hun programma ruim een uur later op de buis verschijnen, is het natuurlijk wel belangrijk dat de heren wakker blijven, net als de kijker. Dat laatste lukt meestal nog wel, maar voor Johan Derksen zelf is dat nog niet zo gemakkelijk. Zeker niet als het gesprek over Marco van Basten gaat. Bekijk de video van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kan de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen gaat los op 'decadente opmerking' Angela de Jong over hun vieze toiletten Bekijk deze video » Vandaag Inside Oranje: Wilfred Genee laat Whatsapp-berichtje van Mona Keijzer zien Bekijk deze video » René van der Gijp positief na gelijkspel Oranje tegen Frankrijk: 'Ben je gewoon door!' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :

Nu de heren van Vandaag Inside met de Oranje-editie van hun programma ruim een uur later op de buis verschijnen, is het natuurlijk wel belangrijk dat de heren wakker blijven, net als de kijker. Dat laatste lukt meestal nog wel, maar voor Johan Derksen zelf is dat nog niet zo gemakkelijk. Zeker niet als het gesprek over Marco van Basten gaat.

Bekijk de video van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kan de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's