Verslag Noa Vahle verstoord: 'Krijg je dat ook nog, twee dronken Duitsers!'

Verslag Noa Vahle verstoord: 'Krijg je dat ook nog, twee dronken Duitsers!'

Verslag <em>Noa Vahle</em> verstoord: 'Krijg je dat ook nog, twee dronken Duitsers!' Noa Vahle deed zondagavond verslag van het EK Voetbal in de uitzending van Vandaag Inside Oranje. Ze vertelde onder meer over Memphis Depay, gaat hij deze week nog spelen? Maar ineens begint iedereen te lachen, want op de achtergrond komen er twee voetbalfans aan die het erg gezellig hebben. “Oh God, krijg je dat ook nog, twee dronken Duitsers”, aldus Noa live in de uitzending. Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De Oranjezomer: enorme motten vallen Noa Vahle aan voor de camera Bekijk deze video » Noa Vahle: 'Valentijn heeft in de zon gezeten en IK NIET' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Noa Vahle over Nederland – Frankrijk: gaat gehavende Mbappé spelen of niet? Bekijk deze video »
Voetbal :
Monday 24 June om 08:56

Noa Vahle deed zondagavond verslag van het EK Voetbal in de uitzending van Vandaag Inside Oranje. Ze vertelde onder meer over Memphis Depay, gaat hij deze week nog spelen? Maar ineens begint iedereen te lachen, want op de achtergrond komen er twee voetbalfans aan die het erg gezellig hebben. “Oh God, krijg je dat ook nog, twee dronken Duitsers”, aldus Noa live in de uitzending.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's