Elise Schaap speelt in Superkrachten voor je hoofd samen met dochtertje Ava

Elise Schaap speelt in Superkrachten voor je hoofd samen met dochtertje Ava

Elise Schaap speelt in <em>Superkrachten voor je hoofd</em> samen met dochtertje Ava Vanaf 10 juli is de kinderfilm Superkrachten voor je hoofd in de bioscoop te zien, gebaseerd op het gelijknamige boek van Wouter de Jong. Aangezien hij getrouwd is met Elise Schaap, speelt zij uiteraard een hoofdrol. Maar het is een heus familieproject, want ook hun dochter Ava is te zien in de film. Evenals een ander bekend koppel... Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Cast FERRY: de Serie: 'Romantiek, humor én geweld staan centraal' (video) Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden van opnames film Ferry 2: waar is Elise Schaap? Bekijk deze video » RTL Boulevard: Elise Schaap en Dylan Haegens bundelen krachten in bijzondere film (video) Bekijk deze video »
Film :
Elise Schaap speelt in Superkrachten voor je hoofd samen met dochtertje Ava
Monday 24 June om 11:21

Vanaf 10 juli is de kinderfilm Superkrachten voor je hoofd in de bioscoop te zien, gebaseerd op het gelijknamige boek van Wouter de Jong. Aangezien hij getrouwd is met Elise Schaap, speelt zij uiteraard een hoofdrol. Maar het is een heus familieproject, want ook hun dochter Ava is te zien in de film. Evenals een ander bekend koppel...

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's