Voor hetzelfde geld: willen Lisa en Ricardo speelkamer voor kinderen of voor zichzelf?

Voor hetzelfde geld: willen Lisa en Ricardo speelkamer voor kinderen of voor zichzelf?

<em>Voor hetzelfde geld</em>: willen Lisa en Ricardo speelkamer voor kinderen of voor zichzelf? In Voor hetzelfde geld zijn deze week Lisa en Ricardo te zien, zij wonen in Beverwijk maar willen buiten de stad ruimtelijker wonen. Bij het bezichtigen van een woning stuiten ze op een grote zolderkamer, en ze zien een speelkamer wel zitten. Alleen is het de vraag of ze een speelkamer voor de kinderen bedoelen of voor zichzelf… Bekijk de beelden van Voor hetzelfde geld hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Voor hetzelfde geld terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Voor hetzelfde geld: Leonie ontdekt een 'anticonceptiepaal' in nieuwe woning Bekijk deze video » Voor hetzelfde geld: Leonie verklapt met navigatie per ongeluk bijna de locatie Bekijk deze video » Voor hetzelfde geld: Leonie berispt stel zonder groene vingers, 'jullie willen buiten wonen!' Bekijk deze video »
Monday 24 June om 13:21

In Voor hetzelfde geld zijn deze week Lisa en Ricardo te zien, zij wonen in Beverwijk maar willen buiten de stad ruimtelijker wonen. Bij het bezichtigen van een woning stuiten ze op een grote zolderkamer, en ze zien een speelkamer wel zitten. Alleen is het de vraag of ze een speelkamer voor de kinderen bedoelen of voor zichzelf…

Bekijk de beelden van Voor hetzelfde geld hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Voor hetzelfde geld terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's