Voor hetzelfde geld: Leonie ontdekt een 'anticonceptiepaal' in nieuwe woning

Voor hetzelfde geld: Leonie ontdekt een 'anticonceptiepaal' in nieuwe woning

<em>Voor hetzelfde geld</em>: Leonie ontdekt een 'anticonceptiepaal' in nieuwe woning In het programma Voor hetzelfde geld bekijkt Leonie ter Braak samen met een stel een huis. In deze zoektocht naar een droomhuis buiten de stad, stuiten ze op een balk die net niet handig midden in de slaapkamer staat. Maar Leonie bekijkt het positief, zij ziet mogelijkheden met een bed eromheen bouwen. Dan wordt het wel een 'anticonceptiepaal'. Bekijk de beelden van Voor hetzelfde geld hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Voor hetzelfde geld terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Kopen zonder kijken: alleenstaande moeder Alethea emotioneel, 'wil geen foute beslissing nemen' Bekijk deze video » Zien: miljoenenvilla Afrojack (landgoed Markgraaf) staat te koop Bekijk deze video » Hilarisch! Dochter in Steenrijk, Straatarm: "Die ratten moeten in je nek" (video) Bekijk deze video »
Monday 27 May om 13:14

In het programma Voor hetzelfde geld bekijkt Leonie ter Braak samen met een stel een huis. In deze zoektocht naar een droomhuis buiten de stad, stuiten ze op een balk die net niet handig midden in de slaapkamer staat. Maar Leonie bekijkt het positief, zij ziet mogelijkheden met een bed eromheen bouwen. Dan wordt het wel een 'anticonceptiepaal'.

Bekijk de beelden van Voor hetzelfde geld hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Voor hetzelfde geld terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's