Joop van den Ende sneert naar Albert Verlinde na onthulling Malle Babbe: 'Onzinnig'

Joop van den Ende sneert naar Albert Verlinde na onthulling Malle Babbe: 'Onzinnig'

<em>Joop van den Ende</em> sneert naar Albert Verlinde na onthulling Malle Babbe: 'Onzinnig' Joop van den Ende vertelt bij Shownieuws meer over Malle Babbe, de nieuwe musical over het leven van Rob de Nijs. De hoofdrolspeler wordt normaal groots onthuld, maar nu ging Albert Verlinde er eerder bij Vandaag Inside al met het nieuws vandoor. ‘Jammer als collega code breekt’“Onzinnig waarom je dat moet zeggen”, zegt Van den Ende over Verlinde die het nieuws als eerste lekte. Hij liet bij VI al een tijd geleden weten dat René van Kooten de hoofdrol speelt. “Het is altijd jammer als een collega de code van ons vak een beetje breekt.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Albert Verlinde onthult: deze acteur speelt Rob de Nijs in musical Malle Babbe Bekijk deze video » 'Rob de Nijs pinkte traantje weg bij huwelijk zoon Robbert' (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: zo straalde Rob de Nijs op de bruiloft van zijn zoon (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Tuesday 25 June om 08:03

Joop van den Ende vertelt bij Shownieuws meer over Malle Babbe, de nieuwe musical over het leven van Rob de Nijs. De hoofdrolspeler wordt normaal groots onthuld, maar nu ging Albert Verlinde er eerder bij Vandaag Inside al met het nieuws vandoor.

‘Jammer als collega code breekt’
“Onzinnig waarom je dat moet zeggen”, zegt Van den Ende over Verlinde die het nieuws als eerste lekte. Hij liet bij VI al een tijd geleden weten dat René van Kooten de hoofdrol speelt. “Het is altijd jammer als een collega de code van ons vak een beetje breekt.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's