Zien: YouTube-ster IShowSpeed belaagd door hysterische fans in Amsterdam

Zien: YouTube-ster IShowSpeed belaagd door hysterische fans in Amsterdam

Zien: YouTube-ster <em>IShowSpeed</em> belaagd door hysterische fans in Amsterdam Darren Watkins, beter bekend als IShowSpeed, zal zijn bezoek aan Amsterdam niet snel vergeten. De 19-jarige Youtuber bezocht onze hoofdstad en werd daar belaagd door honderden hysterische fans. Tijdens dit bezoek was hij veel aan het livestreamen, waardoor fans zijn avontuur konden volgen. Op een gegeven moment moest de politie er zelfs aan te pas komen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Boksende Mike Tyson maakt verpletterende indruk: moet Jake Paul zich zorgen maken? Bekijk deze video » Enzo Knol en zwangere vriendin belaagd door pers en pottenkijkers: 'Laat ons met rust' Bekijk deze video »
Entertainment :
Tuesday 25 June om 10:17

Darren Watkins, beter bekend als IShowSpeed, zal zijn bezoek aan Amsterdam niet snel vergeten. De 19-jarige Youtuber bezocht onze hoofdstad en werd daar belaagd door honderden hysterische fans. Tijdens dit bezoek was hij veel aan het livestreamen, waardoor fans zijn avontuur konden volgen. Op een gegeven moment moest de politie er zelfs aan te pas komen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's