Enzo Knol en zwangere vriendin belaagd door pers en pottenkijkers: 'Laat ons met rust'

Enzo Knol en zwangere vriendin belaagd door pers en pottenkijkers: 'Laat ons met rust'

<em>Enzo Knol</em> en zwangere vriendin belaagd door pers en pottenkijkers: 'Laat ons met rust' Enzo Knol is niet de enige die uitkijkt naar het vaderschap. In een video op social media laat de influencer weten dat de aanstaande ouders worden belaagd door de pers en mensen die voor de deur staan te gluren om te kijken of zijn vriendin Myron al is bevallen. En daar is Enzo niet van gediend. “Laat ons alsjeblieft met rust.” Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Groot babynieuws: YouTuber Enzo Knol en vriendin Myron Koops verwachten eerste kindje Bekijk deze video » Zien: dit is het nieuwe appartement van Enzo Knol in Assen (video) Bekijk deze video » ZIEN: Zijn Enzo Knol en zwangere vriendin Myron verloofd? Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 15 april om 12:00

Enzo Knol is niet de enige die uitkijkt naar het vaderschap. In een video op social media laat de influencer weten dat de aanstaande ouders worden belaagd door de pers en mensen die voor de deur staan te gluren om te kijken of zijn vriendin Myron al is bevallen. En daar is Enzo niet van gediend. “Laat ons alsjeblieft met rust.”

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's