Albert Verlinde maakt zich niet druk om pissige Joop van den Ende: 'Kom op!'

Albert Verlinde maakt zich niet druk om pissige Joop van den Ende: 'Kom op!'

<em>Albert Verlinde</em> maakt zich niet druk om pissige Joop van den Ende: 'Kom op!' Joop van den Ende sneert naar Albert Verlinde na onthulling Malle Babbe: 'Onzinnig' In Vandaag Inside Oranje reageert Albert Verlinde weer op de sneer van Joop van den Ende. De musicalproducent is er namelijk absoluut niet blij mee dat Verlinde even geleden de hoofdrolspeler van de musical Malle Babbe heeft onthuld. Rel rond rol Rob de NijsHet had nog geheim moeten blijven dat René van Kooten de rol van Rob de Nijs gaat spelen, maar daar had Verlinde geen boodschap aan. De entertainmentdeskundige maakt zich dan ook niet druk om de opmerkingen van Van den Ende. “Als het nooit erger wordt dan dat, denk ik jongens, kom op!” Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Albert Verlinde haalt keihard uit naar Olcay Gulsen: 'Ik snap Ruud wel!' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Albert Verlinde in De Oranjezomer: 'Arjen Lubach stapt over naar RTL4' (video) Bekijk deze video » Joop van den Ende sneert naar Albert Verlinde na onthulling Malle Babbe: 'Onzinnig' Bekijk deze video »
Talkshow :
Tuesday 25 June om 10:42

Joop van den Ende sneert naar Albert Verlinde na onthulling Malle Babbe: 'Onzinnig'

In Vandaag Inside Oranje reageert Albert Verlinde weer op de sneer van Joop van den Ende. De musicalproducent is er namelijk absoluut niet blij mee dat Verlinde even geleden de hoofdrolspeler van de musical Malle Babbe heeft onthuld.

Rel rond rol Rob de Nijs
Het had nog geheim moeten blijven dat René van Kooten de rol van Rob de Nijs gaat spelen, maar daar had Verlinde geen boodschap aan. De entertainmentdeskundige maakt zich dan ook niet druk om de opmerkingen van Van den Ende. “Als het nooit erger wordt dan dat, denk ik jongens, kom op!”

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's