Berlijn kleurt Oranje voor Nederland – Oostenrijk (EK): bekijk de prachtige beelden

Berlijn kleurt Oranje voor Nederland – Oostenrijk (EK): bekijk de prachtige beelden

Berlijn kleurt <em>Oranje</em> voor Nederland – Oostenrijk (EK): bekijk de prachtige beelden Bekijk in de video hierboven: Enzo Knol heeft autopech als hij onderweg is naar Nederland-Oostenrijk Dinsdagavond speelt Nederland op het EK tegen Oostenrijk en dat blijft in Duitsland niet onopgemerkt. Heel Berlijn kleurt Oranje. Nederland al zeker van volgende rondeOp beelden is te zien dat de Oranje stoet deze keer door Berlijn trekt. De Oranjefans hebben zich weer goed uitgedost, deze keer zijn er zo’n 40.000 Nederlandse supporters in de Duitse stad. Om 18.00 uur is de aftrap in het Olympiastadion, al is Nederland al zeker van een plek in de volgende ronde. Bekijk de prachtige beelden van een Oranje Berlijn in de video's hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NOS (@nos) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NU.nl (@nu.nl) Verslag Noa Vahle verstoord: 'Krijg je dat ook nog, twee dronken Duitsers!' Bekijk deze video » Vandaag Inside Oranje Quiz: kandidaat vernielt stoel van Johan Derksen Bekijk deze video » Moet Memphis Depay spelen? Heren Vandaag Inside Oranje geven ongezouten mening Bekijk deze video »
Voetbal :
Tuesday 25 June om 17:31

Bekijk in de video hierboven: Enzo Knol heeft autopech als hij onderweg is naar Nederland-Oostenrijk

Dinsdagavond speelt Nederland op het EK tegen Oostenrijk en dat blijft in Duitsland niet onopgemerkt. Heel Berlijn kleurt Oranje.

Nederland al zeker van volgende ronde
Op beelden is te zien dat de Oranje stoet deze keer door Berlijn trekt. De Oranjefans hebben zich weer goed uitgedost, deze keer zijn er zo’n 40.000 Nederlandse supporters in de Duitse stad. Om 18.00 uur is de aftrap in het Olympiastadion, al is Nederland al zeker van een plek in de volgende ronde.

Bekijk de prachtige beelden van een Oranje Berlijn in de video's hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's