Nieuw op Disney+ in september 2020

Nieuw op Disney+ in september 2020
Met onder meer Mulan en The One and Only Ivan

Nieuws :

De warme zomer begint inmiddels plaats te maken voor de onstuimigere maanden. De perfecte tijd voor filmmakers om hun nieuwe films en series te droppen. Een drukke maand dus. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases van Disney Plus op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen in september 2020.

1. Earth to Ned, S1 (4 september)


Ned, een blauwe alien en zijn luitenant Cornelius werden naar de aarde gestuurd om de mogelijkheden te verkennen voor een eventuele invasie. Nu hosten ze een talkshow, uitgezonden vanaf de brug van hun ruimteschip dat diep onder de grond verborgen is, waar ze beroemdheden interviewen om te praten over de huidige obsessies van Ned. Bekijk hier waar je Earth to Ned kunt streamen.

2. Mulan (4 september)


Mulan is een jonge vrouw die in China woont samen met haar machtige vader. Mulan wil niets liever dan hem in het leger vervangen daar hij fysiek niet sterk genoeg is om te strijden. Om een plekje in dit leger te veroveren doet ze zich voor als een man. Je betaalt, bovenop je abonnement, €32,99 om deze film te kunnen kijken. Lees hier waar je Mulan kunt kijken.

3. The One And Only Ivan (11 september)


Ivan is een 27-jarige, vriendelijke zilverrug gorilla die achter een glazen wand in het winkelcentrum woont. Hij is eraan gewend geraakt dat mensen hem continue gadeslaan. Hoe zijn leven voorheen was, in de jungle, weet hij niet meer. In plaats daarvan houdt hij zich bezig met het kijken van televisie, schilderen en zijn vrienden Stella (een olifant) en Bob (een zwerfhond). Lees hier waar je The One And Only Ivan kunt kijken.

4. BECOMING, S1 (18 september)


De in totaal 10 afleveringen tellende documentairereeks laat zien dat tot jezelf komen het echte succesverhaal wordt. De productiemaatschappij van LeBron James zit achter de documentaire. Bekijk hier waar je BECOMING kunt streamen.

Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Videoland, NPO Plus, Ziggo Movies & Series XL en Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV