Vanaf deze datum staat de actiekomedie Hitman's Wife's Bodyguard op Netflix

Vanaf deze datum staat de actiekomedie Hitman's Wife's Bodyguard op Netflix
Vuurwerk met Ryan Reynolds, Salma Hayek en Samuel L. Jackson

Film :

Amsterdam was het decor in de eerste film Hitman's Bodyguard uit 2017. De beroemde Italiaanse Amalfikust en de borsten van Salma Hayek zijn het decor in de tweede film Hitman's Wife's Bodyguard (2021), die ook goed bekeken werd in de bioscopen. Nu, bijna een jaar later, komt deze actiekraker naar de streamingdienst met de rode N. Vanaf 23 maart staat Hitman's Wife's Bodyguard op Netflix.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Killer Threesome
Drie jaar na de gebeurtenissen in het vorige deel is bodyguard Michael Bryce nog steeds bevriend met moordenaar Darius Kincaid. Ze moeten samen een nieuw avontuur aangaan om Sonia, de vrouw van Darius, te redden van nieuwe bedreigingen.

Michael Bryce (Ryan Reynolds) in de film 'Hitman's Wife's Bodyguard'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 6,1

Lees hier onze filmrecensie van Hitman's Wife's Bodyguard.

Cast
Naast Ryan Reynolds (Deadpool 2) en Salma Hayek (Eternals) spelen ook Samuel L. Jackson (Shaft), Frank Grillo (Captain America: Civil War) en Morgan Freeman (The Shawshank Redemption) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Patrick Hughes (The Hitman's Bodyguard).

Vanaf 23 maart 2022 is de film Hitman's Wife's Bodyguard te zien op Netflix. Genre: Misdaad, Komedie, Actie. Tijdsduur: 100 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV