Vanavond op tv: Documentaire Dit is S10 over het Songfestival en meer

Vanavond op tv: Documentaire Dit is S10 over het Songfestival en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 8 mei

Kijktip :

De Songfestivalliefhebbers die de documentaire Dit is S10 hebben gemist (zaterdagavond op NPO 3), krijgen vanavond een nieuwe kans. Verder zien we College Tour met Pieter Omtzigt en de citytrips van Boer zoekt vrouw. Bekijk alle tv-tips van zondag 8 mei hieronder.

Openhartige Pieter
Pieter Omtzigt is zonder twijfel één van de meest besproken Tweede Kamerleden van het afgelopen jaar. Van dossiervreter tot 'functie' elder: zijn politieke carrière kent hoge pieken en diepe dalen. Vanavond is hij te gast in College Tour voor een openhartig gesprek. In een eerdere aflevering van Undercover in Nederland was te zien hoe Alberto Stegeman de doodzieke Kimberley hielp, die werd opgelicht door een stel. Vanavond zien we het stuitende vervolg, waarin Alberto opnieuw de confrontatie aangaat. Bekijk hieronder meerdere tv-tips van 8 mei.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Tv-première: Solo - A Star Wars Story

Veronica
20:00 uur

Met de opkomende vraag naar hyperfuel en andere middelen, bevindt Han Solo zich in de film Solo - A Star Wars Story het midden van een overval samen met andere criminelen. Daar ontmoeten ze Chewbacca en Lando Calrissian in een avontuurlijke situatie die de criminele onderwereld blootlegt.


College Tour: Pieter Omtzigt

NPO 2
20:19 uur

Pieter Omtzigt is zonder twijfel één van de meest besproken Tweede Kamerleden van het afgelopen jaar. Zondag 8 mei is hij te gast in College Tour voor een openhartig gesprek. Omtzigt was bijna twintig jaar de politieke pitbull van het CDA en beet zich vast in uiteenlopende taaie onderwerpen, zoals pensioenen en de toeslagenaffaire. De bedreven politicus kan steevast rekenen op de steun van een grote achterban in zijn thuisprovincie Overijssel; het scheelde niet veel of hij was in 2020 gekroond tot nieuwe leider van het CDA.


Boer zoekt vrouw: op citytrip

NPO 1
20:24 uur

Boer Hans en 'zijn' Annette lijken elkaar in Boer zoekt vrouw helemaal gevonden te hebben. Het klikt van beide kanten goed met de kinderen en op de citytrip hopen ze elkaar nóg beter te leren kennen. Na hun eerste nacht in Clifden, Ierland worden ze verrast met ontbijt op bed. Het is alsof ze al jaren bij elkaar zijn. Hoe anders is dat bij boer Rob en Wendy, die in Reims verblijven.


Undercover in Nederland: Alberto confronteert oude bekenden

SBS 6
20:30 uur

In een eerdere aflevering van Undercover in Nederland was te zien hoe Alberto Stegeman de doodzieke Kimberley hielp, die werd opgelicht door een stel. Vanavond zien we het vervolg.


Docu: Dit is S10

NPO 1
22:05 uur

De Songfestivalliefhebbers kunnen vanavond de documentaire Dit is S10 zien bij NPO 1. Stien den Hollander, alias S10, zal dit jaar voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival afreizen met haar nummer 'De Diepte'.


Filmklassieker: E.T. the Extra-Terrestrial

Veronica
22:40 uur

De tienjarige Elliott woont samen met zijn moeder, broer en zusje in een bosrijke buitenwijk van Los Angeles. Op een dag ontdekt hij in de tuin een buitenaards wezentje. Elliott en het wezentje schrikken eerst enorm van elkaar, maar sluiten dan vriendschap. Elliott noemt het wezentje E.T. en verbergt het in een kast op zijn kamer. De jongen laat E.T. ook kennis maken met zijn broer en zijn zusje. E.T. raakt snel vertrouwd met het aardse leven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV