Zondag bij Humberto: Soy Kroon over Make Up Your Mind, Loreen en meer

Zondag bij Humberto: Soy Kroon over Make Up Your Mind, Loreen en meer
Dit zijn de gasten van zondag 8 mei

Kijktip :

Ook deze zondag is Humberto Tan er weer om de zaken op een rij te zetten. Deze week komt onder meer Loreen naar de studio om over het Songfestival te praten en haar hit 'Euphoria' te zingen. Dit zijn de gasten van zondag 8 mei.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zondag 8 mei

  • Sinds Loreen in 2012 het Eurovisie Songfestival won met Euphoria staat ze steevast bovenaan de lijst 'best Eurovision winner ever’. Vanavond haalt Loreen herinneringen op aan het Songfestival, blikt ze vooruit op kanshebbers van dit jaar en treedt ze op met ‘Euphoria’.
  • Sietske Kroon is 34 jaar als er bij haar eierstokkanker wordt ontdekt. Nu twee jaar later heeft ze te horen gekregen dat ze niets meer voor haar kunnen doen. Vandaag op Wereld Eierstokkanker Dag doet ze haar verhaal om andere vrouwen te behoeden voor deze ziekte.
  • Gisteren was de grote finale van Make Up Your Mind. Na drie rondes ontving ‘Dee Dee Sky’, oftewel Soy Kroon de titel ‘Drag Queen 2022’ award uit handen van mystery guest Jan Slagter. Hij reageert.
  • De man die is opgepakt voor de schietpartij in Alblasserdam stuurde voor zijn daad een e-mail aan RTL Boulevard. De 38-jarige John S. bekende de moord op een schoenmaker in Vlissingen, Misdaadverslaggever van RTL Boulevard, Jermaine Ellenkamp is vanavond te gast.
  • Vorig jaar zomer maakte een medewerker van de Dienst Speciale Operaties van de politie een einde aan zijn leven. Het was de derde zelfdoding in twee jaar tijd bij deze afdeling van de Landelijke Politie. Onderzoeksjournalist Bas Haan dook in de zaak en schuift aan.

Humberto is elke zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de interessantste fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's