Vanavond op tv: S10 in halve finale Songfestival, eindgesprek Caroline en Joep in MAFS

Vanavond op tv: S10 in halve finale Songfestival, eindgesprek Caroline en Joep in MAFS
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 10 mei

Kijktip :

Vanavond komt S10 in actie in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Verder onder meer het eindgesprek tussen Caroline en Joep in Married at First Sight. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 10 mei.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Onze eeuwige strijd tegen het water

NPO 2
20:25 uur

Het gevecht met het water is in Nederland al eeuwen gaande. In 1997 werd het grootste huzarenstukje op dat gebied voltooid: de Deltawerken. Het oogst wereldwijd bewondering. In de documentaire Onze eeuwige strijd tegen het water onderzoekt Pieter Jan Hagens 25 jaar later of de Deltawerken ook toekomstbestendig zijn. Kunnen ze de veiligheid van Nederland blijven waarborgen als de zeespiegel stijgt?

Married at First Sight: eindgesprek Caroline en Joep

RTL 4
20:30 uur

Het einde van het zevende seizoen van Married at First Sight is in zicht. Het meest besproken stel van het koppelsweekend is zonder twijfel Caroline en Joep, waarbij de vonk nog altijd niet is overgesprongen. De groep bemoeit zich volop met de problemen tussen het jonge stel - en dat leidt tot spanningen. Vandaag begint de finale van het experiment met de eindgesprekken van Joep en Caroline en Astrid en Sander.

Terug: Zeeman confronteert - stalkers

RTL 5
20:30 uur

Thijs Zeeman is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van Zeeman confronteert: stalkers. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zien we een bekend stalking-patroon. Het leven van de normaal zo spontane Suzie staat namelijk volledig in het teken van haar stalkende ex Jan. Hij kan maar niet accepteren dat zijn relatie met Suzie over is en gaat heel ver om haar terug proberen te krijgen. Hij deinst nergens voor terug.

Actiefilm: Wonder Woman

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de uitstekende actiefilm Wonder Woman te zien. Een Amazoneprinses verlaat haar weelderige, tropische eiland om te leven in een wereld met stedelijke stadsgezichten van glas en staal. Opgeleid door Griekse krijgers en uitgerust met uitzonderlijke gaven is ze de afgezant van de goden die zal uitgroeien tot een van de grootste heldinnen ooit.

Songfestival 2022: eerste halve finale

NPO 1
21:00 uur

Deze week vindt het Eurovisie Songfestival van 2022 plaats in Turijn, Italië. Vanavond staat de eerste halve finale op het programma, waarin zeventien acts het podium betreden om hun inzending ten gehore te brengen. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.30 uur en het live spektakel start om 21.00 uur. In de eerste halve finale komt S10 namens Nederland als achtste in actie.

Start: We Need to Talk About Cosby

Canvas
22:10 uur

Jarenlang was Bill Cosby één van de meest geliefde personen op de Amerikaanse televisie. Aan dit alles kwam een eind toen hij werd beschuldigd van het drogeren en misbruiken van vrouwen. De documentaireserie We Need to Talk About Cosby, de komende dinsdagen te zien op Canvas, werpt licht op dit verhaal. Hoe kunnen we wat we vroeger over Bill Cosby wisten en waarom we van hem hielden verzoenen met wat we nu weten?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV