Een Jaar Van Je Leven start 4 september bij SBS6 met kick off-aflevering

Een Jaar Van Je Leven start 4 september bij SBS6 met kick off-aflevering
Is een jaar van je leven een miljoen euro waard?

Nieuws :

Binnenkort komt SBS6 met de nieuwe realitygameshow Een Jaar Van Je Leven, waarin voor de deelnemers een miljoen euro op het spel staat. Ze moeten voor deze megaprijs wel iets doen, ze worden een jaar lang afgesloten van de buitenwereld. Een Jaar Van Je Leven start 4 september met een speciale kick off-aflevering.

Een Jaar Van Je Leven gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bekende TikTokker en Syrische vluchteling doen mee
De kandidaten moeten samenwerken, strijden en opdrachten uitvoeren om te overleven, tijdens dit avontuur worden deelnemers geëlimineerd. Het spel start met veertig mannen en vrouwen, waaronder een bekende TikTokker en een Syrische vluchteling, die op een locatie beginnen met alleen de hoogstnoodzakelijke basisvoorzieningen. In de eerste kick off-aflevering nemen de deelnemers afscheid van hun geliefden, die ze een jaar lang niet zullen zien.

Wordt prijzenpot 1 miljoen euro aangesproken?
De deelnemers krijgen opdrachten waarmee ze geld kunnen verdienen voor de huishoudpot. Als ze iets willen kopen waar ze geen geld voor hebben, kunnen ze de grote prijzenpot van 1 miljoen euro gebruiken, maar dan krijgt de uiteindelijke winnaar wel minder geld mee naar huis. Daarnaast bepalen de kandidaten wie de eliminatieopdrachten moeten spelen. Wie deze opdracht niet haalt, moet naar huis.

Een Jaar Van Je Leven start op zondag 4 september om 21.30 uur met een kick off-uitzending. Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Twee livestreams zijn 24/7 te volgen via Videoland. Vanaf 4 september kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV