Zondag in Humberto: Marc van Ranst over corona en eredoctoraten

Zondag in Humberto: Marc van Ranst over corona en eredoctoraten
Dit zijn de gasten van zondag 16 september

Kijktip :

Humberto Tan is elk weekend twee dagen lang (op zaterdag en zondag) te zien op de late avond van RTL 4. Vanavond zijn onder andere viroloog Marc van Ranst, zanger Tino Martin en Kind van Ruinerwold Israël te gast. Dit zijn de gasten van zondag 16 oktober.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zondag 16 oktober

  • Wie aan de haven van Rotterdam denkt, denkt niet direct aan jagende bunzings, broedende haviken of zeldzame orchideeën. Toch lukte het filmmakers en tevens echtgenoten Willem Berents en Melanie Kutzke om een natuurfilm vanuit het industriegebied te maken.
  • Jarenlang hield Gerrit Jan van D. zijn vrouw en kinderen in totale afzondering op een boerderij in Ruinerwold. Zoon Israël wist op 13 oktober 2019 te ontsnappen en schreef zijn verhaal op in een boek.
  • Komende weken kan iedereen boven de 12 een booster corona-vaccin krijgen. Bij ons te gast de Belgische viroloog Marc van Ranst, die twee eredoctoraten van Nederlandse universiteiten ontving voor de deskundigheid, duiding en moed in zijn media-uitingen.
  • Tino Martin reist dit najaar met zijn gloednieuwe theatertour door het land. In 'Onderweg Naar Jou' zingt hij onder andere klassiekers die hem dierbaar zijn zoals het nummer 'Zeg Me Dat Het Niet Zo Is', van Frank Boeijen.
  • Joe stagiair-van-de-show Stam is al vier jaar lang de vaste stagiair in de ochtendshow van Qmusic. Zijn nieuwe missie: een Nederlandstalige hit produceren binnen één maand. Afgelopen donderdag was de release. Samen met collega Mattie Valk schuift hij aan.

Humberto is iedere zaterdag en zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV