Vanavond op tv: Engeland - VS op WK voetbal, Guardians of the Galaxy, Koolhoven en meer

Vanavond op tv: Engeland - VS op WK voetbal, Guardians of the Galaxy, Koolhoven en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 25 november

Kijktip :

Vanavond is er uiteraard weer een mooie wedstrijd in het WK voetbal op het programma. Engeland neemt het op tegen de Verenigde Staten. Voor de mensen die het WK boycotten is er vanavond een nieuwe aflevering van Kijk van Koolhoven, een nieuwe The Masked Singer en een aantal films. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 25 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Engeland - Verenigde Staten (WK voetbal)

NPO 1
19:50 uur

Vanaf 19.20 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Engeland - Verenigde Staten in Groep B van het WK voetbal in Qatar. Het duel met grote historische lading is ook te zien op de livestream via Gids.tv. De Engelsen zijn uitstekend begonnen aan het WK voetbal, waar ze hoge ogen hopen te gooien. De ambities van de VS kregen maandag een kleine knauw vanwege het teleurstellende gelijkspel tegen Wales (1-1).

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

De kijk van Koolhoven: dystopia

NPO 3
20:25 uur

In de derde aflevering van dit seizoen van De kijk van Koolhoven, waarin regisseur Martin Koolhoven zijn favoriete filmgenres bespreekt, is het thema 'dystopia'. Deze dystopie-films tonen ons een schrikbeeld van de toekomst, waarin onze maatschappij ernstig veranderd is.

Guardians of the Galaxy Holiday Special

Disney Plus
Nu te streamen

De Guardians Drax, Rocket Raccoon, Mantis en Groot zijn op een missie om hun leider Star-Lord een geweldig kerstcadeau te bezorgen. Daarbij krijgen ze hulp van onder meer "gemene zus" Nebula, Kraglin en Cosmo the Space Dog. Het doel? Kevin Bacon bij het feest aanwezig laten zijn. Lees hier waar je Guardians of the Galaxy Holiday Special kunt kijken.

Sciencefictionfilm: Arrival

RTL 7
20:29 uur

In Arrival landen op verschillende plekken op aarde buitenaardse ruimteschepen. Taalkundige Louise Banks moet de taal van de aliens leren begrijpen en uitzoeken waarom ze hier zijn. De tijd dringt, want het leger ziet hen als een bedreiging. Terwijl Louise met de aliens probeert te communiceren, krijgt ze flashbacks. Die blijken de sleutel te zijn tot het ontrafelen van de reden van hun bezoek.

Filmdrama: Sorry We Missed You

NPO 3
22:59 uur

In Sorry We Missed You wonen Ricky en Abby met hun kinderen in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen en in een poging hun financiële situatie te verbeteren sluit Ricky een franchisedeal met een groot postorderbedrijf. Als eigen baas gaat hij aan de slag als pakketbezorger. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, hangt als een molensteen om de nek van het gezin.

Start: Our House

NPO 2
23:18 uur

Vanaf vanavond is de Britse mystery- en thrillerserie Our House wekelijks op de late vrijdag te zien bij NPO 2. Deze gloednieuwe serie was in maart van dit jaar voor het eerst te zien op televisie in Groot-Brittannië en wordt nu voor het eerst uitgezonden in Nederland.

Actuele video's

Meer actuele video's