Kameroen - Brazilië live op tv en online (WK voetbal)

Kameroen - Brazilië live op tv en online (WK voetbal)
Topfavoriet Brazilië staat al in achtste finale

Sport :

Brazilië is één van de topfavorieten voor de eindzege op het WK voetbal in Qatar. Die status hebben ze waargemaakt door al na twee wedstrijden zeker te zijn van de volgende ronde. De groepsfase wordt afgesloten met Kameroen - Brazilië, vrijdag 2 december om 20.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Onana
Kameroen heeft al een turbulent WK achter de rug. Het eerste duel verliep nog relatief rustig, maar werd wel met 1-0 verloren van Zwitserland. Voor de tweede wedstrijd werd voormalig Ajax-doelman André Onana om disciplinaire redenen uit de selectie gezet. Vervolgens ontstond een waar spektakel tegen Servië: Kameroen kwam op een 1-3 achterstand, maar wist de stand nog gelijk te trekken.

Samenvatting en hoogtepunten Kameroen - Brazilië

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Sterrenensemble
Het sterrenensemble van Brazilië schittert weliswaar nog niet zoals we dat op voorhand wellicht verwachtten, maar er worden wél goede resultaten behaald. In de eerste wedstrijd wonnen de Brazilianen met 2-0 van Servië dankzij twee treffers van Richarlison. Het tweede duel, tegen Zwitserland, werd eveneens winnend afgesloten door een doelpunt van Casemiro in de slotfase.

De wedstrijd Kameroen - Brazilië is vrijdag 2 december om 20.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing begint om 19.20 uur op NPO 1, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV