Concertregistratie Rob de Nijs - Het is mooi geweest zie je donderdag op NPO 1

Concertregistratie Rob de Nijs - Het is mooi geweest zie je donderdag op NPO 1
Voor de allerlaatste keer Rob de Nijs

Kijktip :

Het is wel tijd voor Rob de Nijs om te zeggen: het is mooi geweest. In juni gaf één van Nederlands grootste artiesten zijn allerlaatste concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Op 26 december wordt De Nijs 80 jaar en speciaal voor die gelegenheid zendt MAX donderdag de registratie uit van dit bijzondere en unieke concert.

Rob de Nijs - Het is mooi geweest gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gastartiesten
Tijdens het concert komen de grootste hits van De Nijs voorbij. Liedjes als 'Banger hart', 'Malle Babbe' en 'Foto van vroeger' worden voor de laatste keer ten gehore gebracht. Gastartiesten als Paskal Jakobsen, Waylon, Trijntje Oosterhuis, Danny Vera, Claudia de Breij en Sanne Wallis de Vries ondersteunen hem tijdens dit concert.

Parkinson
Rob de Nijs heeft Parkinson en besloot daarom eerder dit jaar te stoppen met zingen. Tijdens het concert geeft Rob zich, in al zijn kwetsbaarheid, bloot aan zijn publiek, dat hem op moeilijke momenten spontaan ondersteunt.

Rob de Nijs - Het is mooi geweest is op donderdag 15 december om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt hierna de hele concertregistratie van Rob de Nijs - Het is mooi geweest terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's