Sam Hagens start maandag 2 januari officieel als presentator van HLF8: dit zijn de gasten

Sam Hagens start maandag 2 januari officieel als presentator van HLF8: dit zijn de gasten
Hagens maakte eerder al onverwacht debuut

Kijktip :

Het nieuwe seizoen van HLF8 begint maandag met Sam Hagens voor het eerst officieel als presentator van het programma. Hagens maakte vorig jaar al onverwacht zijn debuut als presentator van het programma, toen presentatrice Leonie ter Braak in de auto moest blijven door een positieve coronatest. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn van talkshow HLF8

De gasten in HLF8 op maandag 2 januari

  • Tjeerd de Faber spreekt over een ouderwetse vuurwerk-horrornacht.
  • Bertus Holkema was jarenlang de bodyguard en personal assistent van Pelé.
  • Lilian Marijnissen, Jack van Gelder, John van Zweden en Roos Schlikker zitten ook aan tafel. Zij praten over onder anderen de beste zanger aller tijden, vuurwerkongelukken en voetballer Pelé.

Gasten
Tijdens de oudejaarsspecial van Vandaag Inside maakte Hélène bekend dat er nog een derde presentator bij komt, al is nog niet bekendgemaakt om wie het gaat. Eerder gingen geruchten dat Mona Keijzer solliciteerde voor deze job. Het programma ging in 2021 van start met Johnny de Mol als vaste presentator, maar hij besloot in oktober te stoppen na beschuldigingen van (seksueel) grensoverschrijdend gedrag. Hij besloot zich te richten op zijn eigen welzijn en dat van zijn directe omgeving.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's