Streamingrecensie: De Bellinga's: Huis op Stelten is een dikke hit op Netflix

Streamingrecensie: De Bellinga's: Huis op Stelten is een dikke hit op Netflix
Een Home Alone-achtige film met nare liedjes

Film :

Vanaf 4 januari is de film De Bellinga's: Huis op Stelten te zien op Netflix. Wie zin heeft in een taarten gevecht, vloggen 2.0, een gekke buuf Bets (leuk weerzien met Familie Knots-actrice Hetty Heyting) en twee dommige inbrekers zit het helemaal goed met deze kinderfilm. Volwassenen zullen het echter niet begrijpen. Lees hier de streamingrecensie van De Bellinga's: Huis op Stelten.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Vloggers
De familievloggers Bellinga worden verkozen tot beste vloggers van het jaar. Terwijl papa Daniël en mama Fara de prijs vieren met een heerlijk weekendje weg, zien de boeven Sam en Bram groen van jaloezie. Ze smeden een duister plannetje om de gouden winnaarsbeker te stelen.

Actrice Hetty Heyting (Buuf Bets) in de film 'De Bellinga's: Huis op Stelten'

Beoordeling van Gids.tv: ★

Entertainment-score: 45% | IMDb ★ 2,8

De film De Bellinga’s: huis op stelten is in 2022 bekroond als een Gouden Film, wat zoveel betekent als het feit dat 100.000 bezoekers de bioscoopzalen wisten te vinden voor deze vlogfamilie op avontuur. Zeker kinderen genieten van dit verhaal met een ontzettend hedendaagse boodschap: Een lange schermtijd op je telefoon slecht en ongezond is en dat je de kans loopt verslaafd te raken. Jullie zijn gewaarschuwd. Ben je boven de tien jaar, dan moet je oppassen voor gevaarlijke liedjes die als oorwurmen in je oren gaan zitten. Als we iets nieuws willen zien, komen we met de familie Bellinga wel bedrogen uit, want alles is gestolen uit andere films en is het acteerwerk soms tenenkrommend. Wel is het altijd gezellig om Hetty Heyting weer in actie te zien. Toch komen we niet verder dan één ster.

Cast
De film bevat rollen voor Hetty Heyting, Rian Gerritsen (De Luizenmoeder), Rienus Krul, André Dongelmans (Dirty Lines) en Anne Appelo. Deze productie is geregisseerd door Armando de Boer (Waar is het grote boek van Sinterklaas?).

Vanaf 4 januari 2023 is de film De Bellinga's: Huis op Stelten te zien op Netflix. Genre: familie. Tijdsduur: 65 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's