Grote finale Million Dollar Island 2023 zie je zondag bij SBS6 in dubbele aflevering

Grote finale Million Dollar Island 2023 zie je zondag bij SBS6 in dubbele aflevering
Hoever gaan de finalisten voor geld?

Kijktip :

Zondag is het alweer tijd voor de grote finale van Million Dollar Island 2023. In deze spelshow draait het niet alleen maar om overleven op een onbewoond eiland. De deelnemers dragen zeer waardevolle polsbandjes, die je op verschillende manieren kunt verdienen. Je ziet het zondag 25 juni in een dubbele aflevering van het tweede seizoen van Million Dollar Island.

Dure polsbandjes
In totaal staat er een miljoen euro op het spel in Million Dollar Island, maar het is de grote vraag hoe hoog de prijzenpot uiteindelijk wordt. Bij de start kregen alle honderd deelnemers een polsbandje dat 10.000 euro waard is. Ze kunnen deze bandjes winnen en verliezen door spellen te spelen. Ook mogen mensen die opgeven hun bandje aan een ander geven. Vriendschap is hier dus ook cruciaal. Uiteindelijk krijgt de winnaar het bedrag dat diegene aan bandjes bezit. Vorig jaar won Remy Hogenboom 120.000 euro, en dus geen miljoen zoals de titel van het programma doet vermoeden.

Welk bedrag neemt winnaar mee naar huis?
Speciaal om de eindstrijd van de Nederlanders en Vlamingen goed in beeld te brengen kun je zondag genieten van een dubbele aflevering van Million Dollar Island. Het is de grote vraag welke drie spelers een plek bemachtigen in de finale. Het wordt een finale waarin ze eindelijk hun verzamelde bandjes proberen te verzilveren. Hoever durven ze te gaan en hoeveel geld nemen ze mee naar huis? Het programma wordt aan elkaar gepraat door Ingeborg Sergeant aan bij Dennis van der Geest.

Het finale van Million Dollar Island is zondag 25 juni om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's