Slot De droom van de jeugd woensdag te zien op NPO 1: ruzie en familieweekend in 2006

Slot De droom van de jeugd woensdag te zien op NPO 1: ruzie en familieweekend in 2006
Knallende ruzie Carla en Charlie

Kijktip :

Woensdag 2 augustus kun je op NPO 1 kijken naar de laatste aflevering van de dramaserie De droom van de jeugd. Het verhaal draait om een normaal gezin, waarin een groot geheim diverse generaties in z’n greep houdt. In deze laatste aflevering is het 2006.

De droom van de jeugd gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Frans vertelt wat in Joegoslavië is gebeurd
In deze aflevering staat onder meer een knallende ruzie tussen Carla en Charlie centraal en Charlie besluit het huis te verlaten. Frans vraagt aan Johan mee te gaan naar Frankrijk om een brief te geven aan de moeder van Patrick, de man met wie hij twaalf jaar eerder gegijzeld zat. Eindelijk deelt hij met haar wat er ooit in Joegoslavië is gebeurd.

Charlie wil haar moeder zien
Charlie gebruikt zoveel drugs, dat ze het misgaat. Dankzij haar vriend Hisham neemt ze een dapper besluit. Hun vriendschap wordt daardoor nog sterker. Charlie besluit naar een familieweekend te gaan. Ze weet niet goed wat ze ervan moet verwachten. Ze weet alleen dat ze haar moeder wil zien.

De laatste aflevering van De droom van de jeugd is woensdag 2 augustus om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De droom van de jeugd terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's