Scrooge live 2023 vrijdagavond te zien op NPO 1 met Thomas van Luyn in de hoofdrol

Scrooge live 2023 vrijdagavond te zien op NPO 1 met Thomas van Luyn in de hoofdrol
Ook Paul en Debbie uit B&B vol liefde doen mee

Kijktip :

Vrijdagavond 15 december is het alweer tijd voor de derde editie van Scrooge live. Op NPO 1 kun je live genieten van de vertelling van het beroemde kerstverhaal A Christmas Carol van Charles Dickens.

Scrooge Live gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Aandacht voor kinderarmoede
Deze keer wordt vanuit Waalwijk het iconische kerstverhaal over Ebenezer Scrooge verteld. Ebenezer Scrooge is een gierige bankier die alleen maar om geld geeft. De overleden compagnon van Scrooge probeert hem vanuit de geesteswereld tot inkeer te brengen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Het is een verhaal over tegenstellingen tussen arm en rijk, over vriendschap, liefde en familie. Met deze uitzending wordt, in samenwerking met Nationaal Fonds Kinderhulp, aandacht gevraagd voor kinderarmoede in Nederland.

Cast met B&B vol liefde-sterren
Thomas van Luyn speelt dit jaar de rol van Ebenezer Scrooge. Henk Poort is te zien als Jacob Marley, Kim-Lian van der Meij speelt Bobbie Cratchit, Martine van Os als Geest van het Verleden, Annick Boer als Geest van het Heden en Jacqueline Blom als Geest van de Toekomst. Ook spelen Paul en Debbie uit B&B vol liefde een rol, en zijn onder anderen Frank Evenblij, Carrie ten Napel en Carolina Dijkhuizen te zien in het stuk.

Het muzikale kerstverhaal Scrooge Live 2023 is vrijdag 15 december om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en de uitzending van Scrooge Live terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's