Serierecensie: Reacher seizoen 2 geeft Jack Reacher meer vlees en bloed

Serierecensie: Reacher seizoen 2 geeft Jack Reacher meer vlees en bloed
Spijt, teleurstellingen en liefdesverdriet

Film :

Vanaf vrijdag 15 december staat het tweede seizoen van Reacher op Prime Video. Het tweede seizoen kiest een iets andere richting, waardoor het verhaal wat gelaagder lijkt te zijn als in het eerste seizoen. Toch blijft de actie keihard en vermakelijker dan ooit. Lees hier de recensie van Reacher seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Mysterieuze moorden
Reacher is net het burgerleven binnengetreden. Hij reist door het land en de natie verkent waar hij ooit diende. Dit tweede seizoen begint wanneer de ervaren militaire politie-onderzoeker Jack Reacher een gecodeerd bericht ontvangt waarin staat dat enkele leden van zijn voormalige U.S. Army-eenheid, de 110th MP Special Investigations, één voor één op mysterieuze en brute wijze zijn vermoord.

Alan Ritchson als Jack Reacher in 'Reacher'. Bron: Prime Video

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 8,1

Deze recensie gaat over de eerste drie afleveringen van Reacher seizoen 2.

Het grootste nadeel van het eerste seizoen van deze serie is dat er weinig karakterverdieping aan Alan Ritchsons Jack Reacher gekleeft zat: het was een pure actieserie. In dit seizoen kiezen de makers om wat meer grenzen op te zoeken, wat de kijkbaarheid van deze serie ten goede komt. Het blijft een vermakelijke actieserie, alleen Reacher en zijn ex-teammaten zijn in dit seizoen meer dan pure spierbonken. Geen zorgen: er worden gewoon nog benen en neuzen gebroken in dit nieuwe seizoen, de schurk is nog steeds slimmer dan de helden en de manier waarop Reacher zijn directe tegenstanders uitschakelt blijft bruut. De perfecte actieheld wordt in dit seizoen iets meer een mens van vlees en bloed, die zijn zwakheden kent. En dat werkt niet onprettig. 4 sterren.

Cast
Naast Alan Ritchson (Titans) zijn ook Willa Fitzgerald (Scream), Malcolm Goodwin (The Fugitive) en Chris Webster (American Assassin) te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Nick Santora (Scorpion).

Vanaf 15 december 2023 zijn de eerste drie afleveringen van Reacher seizoen 2 te streamen op Prime Video. Elke vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering Genre: actie. Aantal afleveringen: 8. Lengte afleveringen: 46-52 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's