O sole mio: het mooiste concert van 2024 op Nieuwjaarsdag te zien bij NPO 2

O sole mio: het mooiste concert van 2024 op Nieuwjaarsdag te zien bij NPO 2
Met Nederlands Blazers Ensemble

Kijktip :

Ook 2024 wordt traditioneel ingeluid met een nieuwjaarsconcert van het Nederlands Blazers Ensemble (NBE). Het thema dit jaar is 'O Sole Mio', je kunt deze voorstelling op Nieuwjaarsdag bekijken op NPO 2.

O sole mio: het mooiste concert van 2024 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Thema
Op 1 januari blaast het Nederlands Blazers Ensemble het publiek in het Concertgebouw in Amsterdam traditiegetrouw feestelijk en vol verrassing, verrukking en ontroering het nieuwe jaar in. Het thema dit jaar is 'O Sole Mio', dit belooft een voorstelling te worden met een lach en een traan, drama en humor.

Winnaars
Dit is een voorstelling met onverwachte gasten en muzikale verhalen uit alle windstreken. Naast de Blazers staan ook de composities van jonge winnaars van de compositiewedstrijd 'Op weg naar het Nieuwjaarsconcert' centraal. De winnaars van de Compositiewedstrijd zijn: Elia Karim (13) op trompet en piano, Shery Gerges (15) op gitaar en Sadewa Bekker (17) op trompet met de Fusionband. Zij spelen samen met het NBE hun winnende composities rondom het thema: ‘Stap op je balkon en laat je hart horen’.

O sole mio: het mooiste concert van 2024 is maandag 1 januari om 18.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt O sole mio: het mooiste concert van 2024 terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's