Registratie Vrienden van Amstel LIVE 2024 wordt zaterdagavond uitgezonden bij RTL 4

Registratie Vrienden van Amstel LIVE 2024 wordt zaterdagavond uitgezonden bij RTL 4
Met o.a. Son Mieux, Duncan Laurence en Acda & De Munnik

Kijktip :

Had je geen kaartjes voor Vrienden van Amstel LIVE dit jaar maar wil je het muziekspektakel toch van dichtbij meemaken? Dan kun je zaterdag 27 januari vanuit je luie stoel overschakelen naar RTL 4, want hier wordt een concertregistratie uitgezonden.

Grootste kroeg van Nederland
Vrienden van Amstel LIVE vond dit jaar plaats van 11 tot en met 26 januari in Ahoy Rotterdam. Zoals elk jaar zijn er weer veel Nederlandse artiesten naar de grootste Amstel-kroeg van Nederland gekomen om een spetterend optreden te verzorgen. Het is alweer de 26e editie van het spektakel. Vorige week was dit concert ook live via Videoland te volgen.

Bekende artiesten en debutanten
Bij deze editie van Vrienden van Amstel LIVE treden onder anderen Guus Meeuwis, Rowwen Hèze en Acda & De Munnik op. Ook stond aantal artiesten voor het eerst op het podium van VVAL, zoals Son Mieux, Zoë Tauran, Bizzey, La Fuente, Claude en Meau. Daarnaast verzorgen ook Clouseau, The Opposites, Suzan & Freek, Di-Rect, Flemming, Snelle, Ronnie Flex, VanVelzen, Duncan Laurence, S10 en Joshua Nolet een optreden.

Vrienden van Amstel LIVE 2024 is op zaterdag 27 januari om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Bekijk de hoogtepunten van Vrienden van Amstel ook bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's