TV-première: Into The Woods

TV-première: Into The Woods
Duistere sprookjespotpourri met Meryl Streep als heks

Kijktip :

Net 5 heeft maandagavond de TV-première te pakken van de musicalfilm Into The Woods. Wel eerst een kleine waarschuwing: Bent u allergisch voor personages die spontaan beginnen te zingen? dan hoeft u niet verder te lezen. Wie niets heeft met sprookjesfiguren, mag ook afhaken. Bent u er nog? Voor de lezers die overblijven is de kans groot dat Disney's Into The Woods een heerlijk magisch avontuur wordt.

Sprookjes in de mix
Verschillende sprookjes van de Gebroeders Grimm lopen door elkaar in de film: Assepoester, Roodkapje en Rapunzel zijn hier voorbeelden van. Deze worden verbonden door het verhaal van een bakker (James Corden) en zijn vrouw (Emily Blunt). Zij willen niets liever dan een kind, maar daarvoor moeten ze eerst een vloek verbreken die een naburige heks (Meryl Streep) heeft uitgesproken. Maar kijk uit voor wat je wenst...

:article:img

Toppers op de buhne
Meryl Streep sleepte met deze film haar 19e Oscarnominatie in de wacht. Naast deze fantastische actrice zetten Emily Blunt en Anna Kendrick ook leuke rollen neer. Daarnaast zijn er nog diverse grote namen zoals James Corden, Chris Pine en als klap op de magische vuurplijl ook nog een rol voor de sluwe vos Johnny Depp. Kortom: een leuke kijktip om de feestmaand groots mee in te luiden.

Cast
Naast Meryl Streep (The Devil Wears Prada) en Johnny Depp (Murder on the Orient Express) zijn ook Emily Blunt (Mary Poppins Returns), Anna Kendrick (A Simple Favor) en James Corden (Ocean's 8) te zien in deze film. De regie is voor Rob Marshall (Chicago).

Into The Woods is maandag 3 december te zien om 20:30 bij Net 5. Bekijk hier de trailer van de film.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV