Top 10 blockbusters (films) deze kerstvakantie

Top 10 blockbusters (films) deze kerstvakantie
Aquaman, Bon Bini Holland 2 en nog veel meer

Film :

De films Aquaman, Bon Bini Holland 2 en de biografische film Bohemian Rhapsody over popsensatie Queen zijn de grote winnaars als het gaat om meest bioscoopbezoekers deze kerstvakantie. Dat blijkt uit cijfers van de Nederlandse filmbrance. Gids.tv zet de meest succesvolle films van december 2018 op een rij.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Aquaman (2018)
Deze DC-comicverfilming is de grote winnaar (samen met nummer twee) als het gaat om de meeste bioscoopbezoekers deze kerstvakantie. Atlantiër Arthur Curry als Jason Momoa trekt volle zalen met deze peperdure onderwaterproductie. Lees meer over de film Aquaman.

2. Bon Bini Holland 2 (2018)
Een fantastische prestatie van Jandino Asporaat, die wederom heel goed scoort met deze komedie vol hysterische typetjes. Aquaman en Bon Bini Holland 2 trokken in anderhalve week meer dan 200.000 bezoekers. Bekijk hier de trailer van Bon Bini Holland 2.

3. Bohemian Rhapsodie (2018)
Een sensatie dat deze populaire film over de rockband Queen nog steeds in de top 3 staat. Vanaf 1 november is deze productie te zien, en het bioscooppubliek kan er geen genoeg van krijgen. Lees hier de filmrecensie van Bohemian Rhapsody op Gids.tv en lees hier meer over Bohemian Rhapsody.

4. All You Need Is Love (2018)
Naast Robert ten Brinks grote succes op televisie (2,3 miljoen mensen keken naar de beroemde kerstspecial van All You Need Is Love), doet deze komedie het in de bioscoop het ook bijzonder goed. Lees hier de filmrecensie van All You Need is Love op gids.tv en lees hier meer over All You Need is Love.

5. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)
Veel bioscoopbezoekers vinden de weg naar het tovenaarsspektakel, de voorloper van Harry Potter. Lees hier de filmrecensie van Fantastic Beasts van Gids.tv. Lees hier meer over The Crimes of Grindelwald.

6. The Grinch (2018)
De beroemde groene mopperkont die van plan is het kerstfeest te stelen, weet ook de harten van de bioscoopbezoeker te stelen. Een prima animatiefilm voor het hele gezin. Lees hier meer over de film The Grinch.

Ralph Breaks the Internet van Walt Disney Pictures

7. Ralph Breaks the Internet (2018)
Wederom een animatiefilm voor het hele gezin, over gamekarakter Ralph en zijn vriendinnetje Vanellope von Schweetz. Een superleuke film van Disney met een paar belangrijke lessen in het leven over vriendschap in het algemeen. Lees hier meer over Ralph Breaks the Internet.

8. Mortal Engines (2018)
Met een budget van honderd miljoen moest deze spektakelfilm van de makers van Lord of the Rings de hit worden deze kerstvakantie. Het eerste weekend viel tegen voor deze productie. Toch is de film een aanrader voor liefhebbers van fantasy. Lees hier de filmrecensie van Mortal Engines en lees hier meer over Mortal Engines.

9. A Star is Born (2018)
Niet een nieuwe verhaal, maar wel een bijzonder sterke productie plus soundtrack. Een weergaloze versie van een beroemde country die ingehaald wordt door zijn vriendin op de ladder van de roem. Lees hier de filmrecensie van A Star is Born van Gids.tv. Lees hier meer over A Star is Born.

10. Beautiful Boy (2018)
Filmhuizen doen het goed als het gaat om kwaliteit in films. Zo ook dit intense drama over een vader-zoon-relatie. Een hartverscheurende film over een zoon die zwaar drugsverslaafd is. Met acteersensatie Timothée Chalamet in de hoofdrol. Lees hier de filmrecensie van Beautiful Boy en lees hier meer over Beautiful Boy.

Bekijk hier ook alle films die in december 2018 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV