Nieuw op Netflix: de series februari 2019

Nieuw op Netflix: de series februari 2019
The Umbrella Academy, Nightflyers, Dirty John en meer

Kijktip :

De maand februari is begonnen, en met dit slechte weer kunnen we wel een goeie paraplu gebruiken met de splinternieuwe tiendelige serie The Umbrella Academy. Gids.tv heeft de nieuwe series uitgekozen die opvallen in de aankomende periode.

Benieuwd naar de series? Klik bij de beschrijving op de link voor meer informatie en de trailer van de series!

 • Nightflyers (1 februari)
  Nightflyers is een sciencefiction/horrorserie, gebaseerd op het gelijknamige boek van George R.R. Martin. Inderdaad, de R.R. Martin van Game of Thrones. De eerste recensies over deze serie zijn wisselend. Lees hier meer over de tien-delige serie Nightflyers.

 • Russian Doll (1februari)
  Hoe vaak kan je dood gaan? Nadia komt na een wilde avond te overlijden op een vrij heftige manier. Grove en cynische humor van de makers van Saturday Night Live. Lees hier meer over de serie Russian Doll.

 • One Day at a Time (8 februari)
  Zoek je een typische, maar politiek nette Amerikaanse sitcom? Dan gaat het niet beter worden dan One Day at a Time. De eerste twee seizoenen zijn met veel lof overladen en ook het derde seizoen zal wel weer van hoog niveau zijn. Gewoon een leuke komedie. Lees hier meer over de serie One Day at a Time.

 • Dirty John (14 februari)
  Je gelooft in de liefde en je valt voor een man die op het eerste gezicht de liefde van je leven lijkt. Toch brokkelen de stenen één voor één af als blijkt dat hij een een serie-oplichter blijkt te zijn. Lees hier meer over de serie Dirty John.

 • The Umbrella Academy (15 februari)
  The Umbrella Academy vertelt het spannende superheldenverhaal van wat er gebeurt nadat 43 vrouwen, die aan het begin van de dag nog niet zwanger waren, moeten bevallen. Zes van de geboren en mysterieuze baby's worden door een miljardair geadopteerd om deel te nemen aan The Umbrella Academy. Hoge verwachtingen met talentvolle acteur Robert Sheehan. Lees hier meer over de serie The Umbrella Academy.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV