Valentijnsdag: Top 5 nieuwe romantische films op Videoland

Valentijnsdag: Top 5 nieuwe romantische films op Videoland
Zwaar Verliefd!, Me Before You en meer

Film :

Aanstaande dinsdag komt de gloednieuwe Nederlandse speelfilm Zwaar Verliefd! naar Videoland. Pure feelgood van eigen bodem met hoofdrollen voor Barbara Sloesen en Jim Bakkum. Gids.tv heeft een selectie gemaakt van nieuwe romantische films op Videoland.

1. Me Before You (2016)
Feelgood en liefde met een traan. Me Before You is een absolute must-see. De film is gebaseerd op het gelijknamige en succesvolle boek van schrijfster Jojo Moyes. Lees hier de Videoland-filmrecensie van Gids.tv. En lees hier meer over de film Me Before You.

2. Zwaar Verliefd! (2018, beschikbaar vanaf 12 februari)
Romcom van de bovenste Nederlandse plank. Barbara Sloesen (GTST) speelt een jonge, succesvolle dierenarts. Haar pad van de liefde gaat niet over rozen, totdat ze de hond van de woestaantrekkelijke Ruben (Jim Bakkum) redt van een chocoladevergiftiging. Bekijk hier waar je de film Zwaar Verliefd! nog meer kunt bekijken.

Jim Bakkum in Zwaar Verliefd!

3. That Awkward Moment (2014, vanaf 4 februari)
Ook nieuw op Videoland is deze film met Zac Efron in de hoofdrol. Als Mickey gedumpt wordt door zijn vriendin besluiten zijn twee beste vrienden Jason en Daniel hem te steunen door een pact te sluiten, waarbij ze samen zo lang mogelijk single blijven. Bekijk hier waar je de film That Awkward Moment nog meer kunt bekijken.

4. No Strings Attached (2011, vanaf 9 februari)
Zeer recent is ook de romantische film No Strings Attached met Natalie Portman en Ashton Kutcher toegevoegd aan het Videoland-aanbod. De vraag bij deze film is: kunnen seksvrienden beste vrienden blijven als een flirt in iets serieus verandert? Bekijk hier waar je de film No Strings Attached nog meer kunt bekijken.

5. Ghosts of Girlfriends Past (2009, vanaf 7 februari)
Niet het allerbeste op het gebied van de romantische komedie, maar voor Valentijnsdag misschien toch een leuke tip. Acteur Matthew McConaughey wordt door drie geesten bezocht die hem langs verschillende relaties loodsen, waarna hij beseft dat Jenny (Jennifer Garner) zijn ware liefde is. Lees hier waar je de film Ghost of Girlfriends Past nog meer kunt bekijken.

Nog meer nieuwe films of programma's op Videoland bekijken? Dit zijn de nieuwe programma's bij Videoland in februari 2019 en dit zijn de nieuwe films bij Videoland in februari 2019.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV