Film update: Eerste reacties Aladdin, Nieuwe Batman en eerste foto's Maleficent

Film update: Eerste reacties Aladdin, Nieuwe Batman en eerste foto's Maleficent
Wekelijks portie filmnieuws op Gids.tv

Nieuws :

In de wondere wereld van film gebeurt er elke week heel veel. Op Gids.tv praten we je elke zaterdag bij over het laatste filmnieuws en Hollywoodgeruchten!

Nieuwe Batman in The Batman?
Groot nieuws in het DC Universum: Er is waarschijnlijk een nieuwe Batman! Na het vertrek van Ben Affleck als Batman wordt de bat-suit en de batmobiel overgedragen aan Robert Pattinson (Twilight), die de rol in Matt Reeves' The Batman gaat spelen. De gesprekken met Pattinson zijn in een ver stadium. Zijn we blij met deze keuze?

Eerste reacties Aladdin
Op 22 mei gaat de nieuwe Disney-film Aladdin in première. We weten al veel over deze film, maar nu zijn ook de eerste reacties van de internationale pers binnen. De prestaties van Naomi Scott en Will Smith worden geroemd, de film zelf is beter dan velen verwachtten. De rol van de Nederlandse acteur Marwan Kenzani roept echter veel discussie op. Hoe dan ook, ga hem checken! De filmredactie van Gids.tv heeft dat al gedaan. Woensdag kun je de filmrecensie over Aladdin al lezen!

Eerste foto Maleficent
In december 2019 komt de nieuwe Maleficent-film uit. Deze week zijn er nieuwe foto's en een nieuwe trailer van de film verschenen. De sequel op de film uit 2014 wordt zeker een bijzondere. De komende tijd wordt meer bekend over het plot van de film. In de film spelen naast Angelina Jolie ook Michelle Pfeiffer en Chiwetel Ejiofor mee.

:[img:google](url:"https://www.filmtotaal.nl/images/thumbnails/ft-487501-555x275.jpg" title:"Nieuwe posters")

Kort nieuws: Saw, Ghostbusters 3 en Pixar

  • Saw krijgt een reboot, en een bijzondere. Comedian Chris Rock krijgt de macht over het schrijven en produceren van de eerste film, die op het Halloween-weekend 2020 al in de bioscoop te zien zal zijn.
  • De beroemde Ghostbusters-acteur Bill Murray wilde in eerste instantie niet meedoen aan de nieuwe Ghostbusters-film. Maar nu lijkt hij toch wel geinteresseerd te zijn in een cameo. Hoe dat er uit gaat zien, gaan we in 2020 meemaken.
  • Pixar gaat na de release van Toy Story 4 een nieuwe richting in. De sequels gaan op een lager pitje en de nieuwe, originele films krijgen weer meer aandacht. Voorlopig dus geen Wall-E 2!

Filmrecensies van Gids.tv
Deze week zijn er ook nieuwe filmrecensies op Gids.tv verschenen. Lees de recensies van onze recensent Barry Kuiper over o.a. John Wick 3, The Hustle en Singel 39.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV