Nieuw op Disney Plus in januari 2020

Nieuw op Disney Plus in januari 2020
Van de live-action Aladdin tot het grappige Cool Runnings

Kijktip :

Gids.tv zet de releases van Disney+ op een rij.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Agents of SHIELD; seizoen 5
In december is het vijfde seizoen van de populaire Marvel serie Agents of SHIELD weer toegevoegd. Deze stond in de proefperiode in Nederland al op de dienst, maar werd daar weer vanaf gehaald. Bekijk hier meer over Agents of SHIELD.

2. Cool Runnings
Deze supergrappige film is een grote aanrader. Het Jamaicaanse bobsleeteam heeft haar zinnen gezet op de Olympische Spelen, alhoewel ze aan alle kanten worden uitgelachen. Ze roepen de hulp in van Irving Blitzer, een voormalige bobsleekampioen. Bekijk hier meer over Cool Runnings.

3. Treasure Planet (Nederlandse titel: Piratenplaneet)
Jim Hawkins is een avontuurlijke jongen, maar wordt gekweld door de herinnering aan zijn vader die hem en zijn moeder verliet. Als een oude ruimtevaarder Jim vraagt om hem uit de handen te houden van de kwaadaardige robot, reist Jim het heelal door met gevaar voor eigen leven. Bekijk hier meer over Treasure Planet.

4. Aladdin


Op 29 december is de nieuwe live-action versie van Aladdin toegevoegt aan Disney Plus. Overigens zal de nieuwe versie van The Lion King snel volgen. Bekijk hier meer over Aladdin.

Lees hier de filmrecensie van Aladdin (2019).

5. X-Men films (1 januari)
Op nieuwjaarsdag voegt Disney vijf nieuwe X-Men films toe. Dit waren er volgens de eerste berichten acht. De pareltjes X-Men (2000) en X-Men 2 (2002) zitten daar ook tussen. Bekijk hier meer over de toegevoegde X-Men films.

6. Ice Age-films (1 januari)


Het was eerst een flinke concurrent voor Disney, maar nu is het onderdeel van: De Blue Sky Studios. Hieronder valt o.a. de Ice Age-franchise, die nu dus onderdeel is van Disney en ook op Disney Plus wordt toegevoegd. Bekijk hier meer over de toegevoegde Ice Age-films.

7. High School Musical: The Musical: The Series (3 en 10 januari)
Helaas is de zeer succesvolle Star Wars-serie The Mandalorian in december afgelopen, maar deze serie gaat nog twee weken door. Bekijk hier meer over High School Musical: The Musical: The Series.

Geruchten

9. Lamp Life (n.n.b)
Bo Peep maakt een grote comeback in Disney’s en Pixar’s recente Toy Story 4 en ze speelt een hoofdrol in deze geheel nieuw geanimeerde korte film. Waarom schitterde ze van afwezigheid in Toy Story 3? Bekijk hier meer over Lamp Life.
video

10. Toy Story 4 (n.n.b)
De beste Disney-film van 2019 zal binnenkort op Disney Plus gaan verschijnen. Of dat deze maand is of ergens in de komende maanden is nog niet bekend. Waarschijnlijk zal de release gelijk lopen met Lamp Life. Bekijk hier meer over Toy Story 4.

Bekijk hier ook alle nieuw releases op Netflix, Videoland en NPO Start Plus.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV