Actiekomedie The Hitman's Bodyguard al paar maanden na bioscoop op Videoland

Actiekomedie The Hitman's Bodyguard al paar maanden na bioscoop op Videoland
Aanslagen en achtervolgingen in Amsterdam en Den Haag

Kijktip :

De blockbuster The Hitman's Bodyguard, waarin bomaanslagen, schietpartijen en wilde achtervolgingen dwars door Amsterdam en Den Haag plaatsvinden, is al een paar maanden na de bioscooprelease op Videoland te zien. Spanning, actie en humor komen voor in de Amerikaanse film waarin onder anderen Barry Atsma en Noortje Herlaar een gastrol hebben.

In de film raakt Michael Bryce (gespeeld door Ryan Reynolds) zijn prestigieuze titel als één van ’s werelds beste bodyguards in één klap kwijt, omdat een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord. Om zijn triple-A-status terug te krijgen, moet hij een nieuwe cliënt aannemen: zijn aartsvijand, de beruchte huurmoordenaar Kincaid (Samuel L. Jackson).

:[article:img](src:"the-hitmans-bodyguard.jpg" title:"Beeld uit The Hitman's Bodyguard")

Kincaid moet getuigen tegen één van zijn voormalig opdrachtgevers, de moordlustige Oost-Europese dictator Vladislav Dukhovich (Gary Oldman). Ondanks dat de haat tussen Bryce en Kincaid diep zit, zijn ze nu toch echt op elkaar aangewezen in een race tegen de klok.

In de film hebben de Nederlandse acteurs Barry Atsma (Klem), Noortje Herlaar (De 12 van Oldenheim) en Abbey Hoes (Petticoat) een gastrol.

De film The Hitman's Bodyguard is vanaf 21 december te zien op Videoland. Bekijk hieronder de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV