Coronavirus: Fast & Furious 9 en meer bioscoopreleases geannuleerd

Coronavirus: Fast & Furious 9 en meer bioscoopreleases geannuleerd
Pathé en andere bioscopen nemen maatregelen

Nieuws :

De bioscooprelease van Fast & Furious 9, de actiefilm die op 21 mei zou verschijnen, wordt met een jaar uitgesteld vanwege de uitbraak van het coronavirus. Deze blockbuster wordt nu op 2 april 2021 wereldwijd uitgebracht. Dat meldt The Hollywood Reporter vandaag. Ook Peter Rabbit 2 (release 5 augustus 2020), A Quiet Place Part II (nog niet bekend) zijn geschrapt van de releaselijst.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Mulan en James Bond
Eerder werd bekend gemaakt dat de première van de nieuwe James Bond-film No Time To Die niet door gaat. Disney annuleert de Europese première van de film Mulan in Londen vanwege het coronavirus. De film zou donderdag in première gaan. De geplande datum dat de film in de Nederlandse bioscoop gaat draaien, 27 maart, zou nog wel gewoon doorgaan.

Daniel Craig als James Bond

Bioscopen blijven open
Alle locaties van Pathé zullen openblijven. Toch mogen er niet meer dan honderd mensen in de zaal plaatsnemen. Ook wordt de stoelkeuze aangepast naar vrij zitten, zodat er ruimte tussen de bezoekers kan worden behouden. Mensen die al een online filmticket hebben gekocht en het kaartje niet meer willen, kunnen hun geld terugkrijgen.

Als er meer nieuws is over de aankomende bioscoopreleases en coronavirus lees je dat op Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV