Bijzondere superheldenfilm The Amazing Spider-Man zaterdag op Veronica

Bijzondere superheldenfilm The Amazing Spider-Man zaterdag op Veronica

Bijzondere superheldenfilm <em>The Amazing Spider-Man</em> zaterdag op Veronica Na de originele Spider-Man-trilogie van Sam Raimi kroop acteur Andrew Garfield in twee films in de rol van Spider-Man. De eerste film, The Amazing Spider-Man, is zaterdag om 20.00 uur te zien op Veronica. Als kind ontdekt Peter Parker (gespeeld door Garfield) dat er is ingebroken in het kantoor van zijn vader. Jaren later, wanneer Peter op de middelbare school zit, komt hij tijdens de zoektocht naar zijn ouders terecht in het laboratorium van wetenschapper dr. Curt Conners (Rhys Ifans). Bekijk de trailer hierboven. The Amazing Spider-Man (2012) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op zaterdag 18 juli om 20.00 uur te zien op Veronica.
Film :
Bijzondere superheldenfilm The Amazing Spider-Man zaterdag op Veronica

Na de originele Spider-Man-trilogie van Sam Raimi kroop acteur Andrew Garfield in twee films in de rol van Spider-Man. De eerste film, The Amazing Spider-Man, is zaterdag om 20.00 uur te zien op Veronica.

Als kind ontdekt Peter Parker (gespeeld door Garfield) dat er is ingebroken in het kantoor van zijn vader. Jaren later, wanneer Peter op de middelbare school zit, komt hij tijdens de zoektocht naar zijn ouders terecht in het laboratorium van wetenschapper dr. Curt Conners (Rhys Ifans).

Bekijk de trailer hierboven.

The Amazing Spider-Man (2012) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op zaterdag 18 juli om 20.00 uur te zien op Veronica.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV