Bekijk trailer Oscarkandidaat Hillbilly Elegy met Amy Adams en Glenn Close

Bekijk trailer Oscarkandidaat Hillbilly Elegy met Amy Adams en Glenn Close

Het traditionele Oscarseizoen, dat in de herfst begint, lijkt dit jaar de bioscoop in zijn geheel over te slaan vanwege het coronavirus. Netflix heeft een aantal ijzers in het vuur (The Trial of the Chicago 7, Mank), en daar komt Hillbilly Elegy bij. Deze film is geregisseerd door Ron Howard (Apollo 13, A Beautiful Mind), en lijkt ijzersterke hoofdrollen te bevatten van twee van de meest gevierde actrices in de Hollywoodgeschiedenis: Amy Adams en Glenn Close.

Bekijk trailer Oscarkandidaat <em>Hillbilly Elegy</em> met Amy Adams en Glenn Close Het traditionele Oscarseizoen, dat in de herfst begint, lijkt dit jaar de bioscoop in zijn geheel over te slaan vanwege het coronavirus. Netflix heeft een aantal ijzers in het vuur (The Trial of the Chicago 7, Mank), en daar komt Hillbilly Elegy bij. Deze film is geregisseerd door Ron Howard (Apollo 13, A Beautiful Mind), en lijkt ijzersterke hoofdrollen te bevatten van twee van de meest gevierde actrices in de Hollywoodgeschiedenis: Amy Adams en Glenn Close. FamilieHet verhaal gaat over J.D. Vance, een voormalige marinier uit zuid-Ohio die aan de Yale-universiteit rechten studeert, krijgt een droombaan aangeboden maar hij wordt door een familiecrisis gedwongen om terug te keren naar de plaats waar hij opgroeide en die hij het liefst wil vergeten. J.D. wordt geconfronteerd met de ingewikkelde dynamiek in zijn familie in Appalachia, waaronder zijn explosieve relatie met zijn verslaafde moeder Bev. Door de herinneringen aan zijn oma Mamaw, de veerkrachtige, slimme vrouw die hem opvoedde, realiseert J.D. zich echter hoezeer zijn familie zijn eigen levenstraject positief heeft beïnvloed. Bekijk de trailer van Hillbilly Elegy hierboven. Hillbillly Elegy is vanaf 24 november exclusief te zien op Netflix. Bekijk ook Trailer The Trial of the Chicago 7 Bekijk deze trailer » Trailer Mank Bekijk deze trailer »
Trailer :
Bekijk trailer Oscarkandidaat Hillbilly Elegy met Amy Adams en Glenn Close

Familie
Het verhaal gaat over J.D. Vance, een voormalige marinier uit zuid-Ohio die aan de Yale-universiteit rechten studeert, krijgt een droombaan aangeboden maar hij wordt door een familiecrisis gedwongen om terug te keren naar de plaats waar hij opgroeide en die hij het liefst wil vergeten. J.D. wordt geconfronteerd met de ingewikkelde dynamiek in zijn familie in Appalachia, waaronder zijn explosieve relatie met zijn verslaafde moeder Bev. Door de herinneringen aan zijn oma Mamaw, de veerkrachtige, slimme vrouw die hem opvoedde, realiseert J.D. zich echter hoezeer zijn familie zijn eigen levenstraject positief heeft beïnvloed.

Bekijk de trailer van Hillbilly Elegy hierboven. Hillbillly Elegy is vanaf 24 november exclusief te zien op Netflix.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV